Het zal de meesten van jullie niet ontgaan zijn. Call of Duty Infinite Warfare is uit! Love it or hate it, de launch van een nieuwe Call of Duty is elk jaar toch wel weer een dingetje. Ondanks dat Infinite Warfare een behoorlijke shitstorm over zich heen kreeg bij de eerste trailer, zijn de verkoopcijfers toch wel weer goed te noemen. Maar niet zo goed als Black Ops 3 vorig jaar…

Call-of-Duty-Infinite-Warfare-header

What’s the deal? Zijn we massaal Call of Duty moe aan het raken? Nou, nee. Zo ernstig is het ook nog niet. Infinite Warfare is de eerste week weliswaar de helft minder verkocht dan Black Ops 3 een jaar geleden deed in de eerste week, er zijn alsnog genoeg exemplaren verkocht om de 1e plaats in de verkoopcharts te bekleden.

Het laat daarmee grote titels als FIFA 17, Battlefield 1, The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition en Titanfall achter zich. Toch is het wel opvallend. Toegegeven, Black Ops 3 kwam vorig jaar ook nog uit op de Xbox 360 en PS3, terwijl Infinite Warfare alleen op de Xbox One en PS4 is uitgekomen. Haal je die verkoopcijfers er echter af, dan nog heeft Infinite Warfare een krappe 44% minder goed verkocht. Ouch!

Zijn we dan toch een beetje Call of Duty moe aan het raken?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments