Het is al een mooie poos geleden dat bekend werd gemaakt dat Black Desert naar de Xbox One zou komen, maar inmiddels hebben we dan eindelijk een releasedatum.

De game had vorig jaar al een bèta, maar daarna werden de details allemaal weer wat wazig. Nu is de game te pre-orderen en een releasedatum is dan ook al dichtbij. Vanaf 4 maart mogen we allemaal los in de game.

Er zijn verschillende edities van de game te krijgen, allemaal met hun eigen voordeeltjes. De standaard editie is de voordeligste en gaat je €29,99 kosten. Als je de game pre-ordert dan krijg je er een Duitse Herder als in-game huisdier bij en 500 parels die je in de game kunt gebruiken. Ook mag je dan 24 uur eerder met de game aan de slag, dus al op 3 maart.

Mocht je willen upgraden naar de deluxe editie, dan kost je dat €49,99. Ook dan krijg je een Duitse Herder, maar je krijgt er ook een 60-day Value Pack, een Tier 3 paard en harnas voor je paard en 1000 parels bij. Ook mag je dan 48 uur eerder aan de game beginnen.

Ben je een enorme fan en heb je geld over, dan kun je ook nog voor de ultimate edition gaan. Dan ben je €99,99 kwijt, maar dan heb je ook wat. Uiteraard ook hier de Duitse Herder, maar daarnaast ook nog een Shudan Outfit en een Tier 2 Fogan huisdier. Verder krijg je hierbij een 90-day Value Pack, een Tier 5 paard, een harnas voor je paard en een Wagon Set. Mocht je denken dat dat alles is, dan heb je het verkeerd. Je krijgt er ook nog 3000 parels bij, 10 XP scrolls voor Combat, Skill en Life Skills, een Horsewhistle en Storagemaid. Om het af te maken mag je met deze versie 72 uur eerder aan de slag dan de rest van de wereld.

Iemand die hierdoor in de verleiding komt om de game te pre-orderen, of wachten jullie geduldig de releasedatum af?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments