De ronduit vreemde game Goat Simulator komt naar de Xbox One en Xbox 360 deze maand. We hebben dan misschien nog geen concrete releasedatum gekregen, maar wel een nieuwe trailer van de game.

Goat Simulator was een game die voorheen alleen op PC te vinden was en het mag gerust gezegd worden dat de game te bizar voor woorden is. Goat Simulator is een open-ended third-person game, waarin de speler in de huid kruipt van een geit. Het speelt zich in een stad en de speler kan overal naar toe. De geit kan springen en voorwerpen kapot beuken en daarnaast ook deze voorwerpen likken. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk chaos te creëren en collectables te verzamelen.

Als dat al niet bizar genoeg is, moet je de trailer maar eens bekijken. Het is duidelijk een knipoog naar Jurassic Park, waarin de geit als maaltijd dient voor een T-Rex. Om erachter te komen wat het lot voor de geit in de Goat Simulator is, moet je de onderstaande trailer checken. De trailer bevat geen enkele gameplay beelden, maar het maakt wel weer duidelijk dat je met een weird ass game te maken hebt.

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties