Alle kritiek die naar buiten is gekomen over de gang van zaken binnen BioWare is ze bij het bedrijf niet in de koude kleren gaan zitten. Ze hebben een bijeenkomst georganiseerd voor het personeel en beloven beterschap.

Een kleine twee weken terug kwam Kotaku naar buiten met een mega groot stuk over alle problemen binnen BioWare zoals de productieprocessen, Frostbite Engine en de zeer moeizame ontwikkeling van Anthem. Mocht je het vergeten zijn, check dan even het artikel dat onze eigen Rob hier nog over maakte.

Bij BioWare hebben ze zichzelf toch even een keer achter de oren gekrabd, want Jason Schreier, de schrijver van het Kotaku artikel, weet nu te melden dat het bedrijf een bijeenkomst gehouden heeft voor al het personeel om het te hebben over alle moeilijkheden waar tegenaan gelopen wordt.

De reacties onder het personeel zijn gemengd. Sommige mensen zijn optimistisch en hopen dat de boel snel verbeterd. Anderen zijn wat sceptischer, wat op zich ook een logische reactie is. Eerst maar eens zien wat er van alle mooie beloftes terecht komt.

Het is afwachten of er ook daadwerkelijk iets veranderd, maar het is te hopen van wel. Als je mensen zich massaal ziek melden met stress-klachten of regelmatig in een hoekje gaan zitten huilen, dan weet je dat het serieus mis is. Bovendien, personeel waar goed voor gezorgd wordt en dat tevreden is levert uiteindelijk ook beter werk en daar kunnen wij als gamers, maar ook ontwikkelstudio’s uiteindelijk alleen maar weer van profiteren.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments