Biomutant toont prachtige wereld in nieuwe trailer

Biomutant komt 25 mei naar de consoles, maar we krijgen alvast een voorproefje van de wereld waarin we straks kunnen gaan avonturieren.

Fallout meets Zelda als ik het zo mag omschrijven. Dat klinkt als een vreemde combinatie, maar met het kijken van bovenstaande trailer wordt duidelijk wat ik bedoel. De game is al even in ontwikkeling, kende een identiteitscrisis, maar komt er nu toch echt aan. 25 mei komt deze naar de last-gen consoles. Dat is natuurlijk al bijzonder en geeft ook wel aan uit welke staat deze game komt. De twijfels die ik heb bij de game krijgen gelukkig een positieve wending bij het zien van deze trailer. De wereld ziet er verlaten, maar wel erg sfeervol, grappig en kleurrijk uit. Dat stemt positief. Nu nog hopen dat de rest van de game het ook waarmaakt.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Dynko
Dynko
1 jaar geleden

Tjonge, misschien dat ik het logo van dit spel al voorbij had zien komen maar dit maakt wel heel erg nieuwsgierig! Sterker nog, voornamelijk gebaseerd op deze trailer – die ik kan blijven kijken – heb ik dit weekend maar een pre-order geplaatst. Mijn handen jeuken!