Hoera! Turok komt weer naar de console(s)! De remastered versies van Turok en Turok 2: Seeds of Evil worden gepoort naar de Xbox One.

Vroeger, lang lang geleden speelde ik Turok: Dinosaur Hunter voor het eerst op de Nintendo 64. Hoe fout de game ook was, ik vond het geweldig. Dino’s zijn nu eenmaal tof, gooi er een paar dikke wapens bij en je hebt een blije Sander. De rest van de wereld was ook best te spreken over de game met een dikke 85% op Metacritic. Night Dive Studio heeft in 2015 een remastered versie hiervan gemaakt voor de pc en die versie komt nu ook naar de Xbox One.

Op dit moment lijkt het er op dat de remastered versies enkel naar de Xbox One komen. In een andere tweet zei de studio het volgende: “Wij evalueren andere platformen maar daar kunnen wij nog niets over zeggen”. Theoretisch zou het dus mogelijk zijn dat deze versies ook naar de PS4 en WiiU NX komen, maar het lijkt er niet op. De toon van de tweet klinkt niet al te hoopvol voor non-Xbox One bezitters.

Beelden van de Xbox One versie zijn er nog niet, maar natuurlijk zijn er wel beelden van de Steam versie. Kijk en geniet hieronder maar:

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments