No Man’s Sky: Beyond DLC heeft trailer

Update 8-8

We hebben een trailer!!


In een korte teaser trailer is aangekondigd dat op 14 augustus 2019 nieuwe DLC zal verschijnen van No Man’s Sky. Wat hebben de ontwikkelaars bij Hello Games voor ons in petto?

Ondanks de enorme potentie kende No Man’s Sky na release in 2016 een zeer moeizame start. De ontwikkelaars beloofde echter de spreekwoordelijke schouders onder de game te blijven zetten en in 2018 brachten zij de tamelijk succesvolle gratis update No Man’s Sky: NEXT naar de Xbox. Deze update zorgde ervoor dat er interactie kon plaatsvinden tussen spelers, PvP en co-op base building en exploratie en tevens de optie om de game in third person te spelen. Dit zorgde echt voor een andere beleving.

Na de release van NEXT heeft het team de nodige patches en updates uitgevoerd, onder andere de Abyss update en de Visions update. Deze week hebben de ontwikkelaars de releasedatum van de volgende update aangekondigd, getiteld: BEYOND. No Man’s Sky: BEYOND rolt drie grote updates in één keer uit. En het goede nieuws is: de updates zijn gratis. Zo moet er een nieuw social en multiplayer systeem komen waarmee het nog makkelijker wordt voor spelers uit het hele universum om elkaar op te zoeken en samen te bouwen en exploreren. BEYOND beloofd de grootste update tot dusver te worden.

Op de redactie kijken we erg uit naar de nieuwe update. Mocht je nog eens willen lezen wat onze redacteur Jeffrey van de NEXT update vond? Zijn review lees je hier.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments