Alweer Friday the 13th? Wel positief toch deze keer? Toch? Niet? Ze moeten nu de klappen van de bijl toch onderhand wel kennen.

We kunnen er zo langzamerhand een aparte rubriek voor bouwen, de avonturen van Friday the 13th. Deze week dachten we dat het eindelijk allemaal klaar zou zijn. Eindelijk waren alle problemen opgelost. Mooier nog, we kregen een cadeautje als dank voor ons geduld.

Gister zou de patch neergegooid worden, kreeg je zomaar een retro Jason cadeau, kreeg je extra outfits, kwam er dit weekend ook nog een een double XP score bij en kreeg je zomaar 13000 credits.. Maar Gun Media zou Gun Media niet zijn als het weer eens niet was wat het eerst leek te zijn.

Al snel kwam het bericht terug dat de patch niet door de Microsoft keuring heen was gekomen. “Helaas is onze patch met de retro Jason niet door de Xbox One certificatie procedure heen gekomen. De reden van de afwijzing is dat er wat instabiliteit was te zien in de nieuwe inhoud en was er een geheugenlek waar te nemen. Dit is zeer ongelukkig want we hoopte de nieuwe skin en inhoud te kunnen toevoegen. Hoe dan ook, dit probleem heeft onze hoogste prioriteit. We hebben een aantal crashes weten op te lossen en hebben de patch opnieuw aangeboden voor certificatie. We hopen deze nieuwe content zo snel mogelijk bij jullie af te leveren maar wanneer kunnen we nog niet zeggen” (slow clap).

De Xbox One versie blijft er één met problemen. Problemen die de vorige keer al gefikst hadden moeten zijn volgens Gun. Maar goed, die beweren wel meer.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments