Waar de een na de ander het laat afweten om op de E3 te komen zul je je afvragen wat er nog van over blijft. Nou, in elk geval Bethesda, ze hebben aangekondigd aanwezig te zijn met een eigen show.

Grote namen als Sony en EA zullen we niet tegenkomen in Los Angeles van 9 tot 14 juni. Beide bedrijven hebben bedankt voor een plekje op de beurs dit jaar. De vraag is of de E3 zichzelf nog langer kan overtreffen. Gelukkig gaan we Microsoft wel uitgebreid horen en lazen we vandaag de aankondiging van Bethesda dat zij ook aanwezig zullen zijn met een show.

Goede PR kan Bethesda ook wel gebruiken na het Fallout 76 debacle. Laten we hopen dat we het verleden kunnen vergeten en hoopvolle beelden mogen zien van dikke nieuwe games tijdens de E3.

DOOM Eternal, de nieuwe DOOM-game die we toch binnen afzienbare tijd verwachten, zal in elk geval te zien zijn. We hebben al aardig wat gameplay gezien van deze game, dus het is de vraag of ze tijdens de show nog met iets verrassends kunnen komen.

De eerstvolgende mega-titel in ontwikkeling bij Bethesda is hun nieuwe IP Starfield. Een nieuwe game helemaal volgens eigen inzicht gemaakt. Ik ben vooral benieuwd of Bethesda met deze game de draad weer kan oppakken, want dat mag wel na de laatste flops. Hier gaan we ook ongetwijfeld meer van zien.

En hopelijk gaan we ook iets meer zien van The Elder Scrolls 6, want daar zit de hele wereld toch weer met smart op te wachten. Ik heb er zin in!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments