Hmm. Fallout 76 wordt, op z’n zachtst gezegd, niet heel goed ontvangen door de gamers. ‘Gelukkig’ heeft Bethesda zelf daar ook wat op te zeggen. Maar is Fallout nog wel te redden?

Een nucleaire ramp

Oke. Let’s cut to the chase. Menig gamer vindt Fallout 76 een slechte game, punt. Natuurlijk zijn er genoeg fans die de game geweldig vinden, maar dat weegt niet op tegen het aantal kritieken dat Bethesda tot op heden heeft ontvangen. Zeg nou zelf, dit is niet hun beste werk… Bugs, glitches, kale omgevingen en meer teisteren de gronden van West Virginia.

Zo vond ook onze enige echte Niels. De cijfers liegen er niet om, toch?

Meer hoef ik dan ook niet te zeggen. Maar goed, genoeg gezeikt. Bethesda heeft eerder al bekend gemaakt dat er updates aankomen. Updates met nieuwe en verbeterde features. Hartstikke fijn, maar we willen meer. Er wordt, onder andere op Reddit, geklaagd dat er meer en duidelijkere communicatie vanuit de studio dient te komen. Nou, onze gebeden zijn gehoord… Bethesda reageert…

Bedankt voor je post en voor de feedback. We willen dat je weet dat we continu op zoek zijn naar feedback via Twitter, Facebook en Reddit. We waarderen het oprecht dat je ons benadert hierover en jouw gedachten met ons deelt over de huidige problemen. Binnenkort hebben we meer informatie, dus houd ons komende week in de gaten!

Tja. Wat moet ik hierover zeggen? Eerlijk gezegd heb ik het idee dat Bethesda inmiddels gebruik maakt van een soort ‘chat-bot’, die alle forums afstruint en vervolgens deze standaard reactie plaatst. Zo denkt ook de community achter Reddit, de post van de studio heeft inmiddels al meer dan 1600 ‘downvotes’ gekregen. Dus mannen en vrouwen daar achter de schermen, er is werk aan de winkel!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments