Fallout 76 sterft geen stille dood, maar bouwt eerder aan de toekomst!

Het is goed om te zien dat Bethesda de schouders er onder zet met Fallout 76. De lancering van de game was een groot drama, maar door vele updates en nieuwe content is de game zich aan het ontpoppen als een volwaardige Games as a Service speler op de markt. In een recent interview gaf Fallout 76 design director Mark Tucker aan dat Bethesda op dit moment een vijf jaren plan heeft voor de game. Het is niet bekend wat het allemaal wordt, maar het moge duidelijk zijn dat spelers meer van deze game kunnen verwachten i.p.v. dat ze het in de hoek gooien voor andere games.

Fallout 76 heeft al meerdere grote uitbreidingen gehad waaronder Wastelanders en ik gaf toen in 2020 al 6 redenen om de game opnieuw op te pakken. Sinds die grote update zijn er alleen nog maar meer zaken bij gekomen zoals The Brotherhood of Steel in Steel Reign, maar ook een expeditie naar The Pitt uit Fallout 3.

Wie weet pak ik Fallout 76 ook wel weer op om eens te gaan verkennen. Ik hoop dat de game dan wel in een betere technische staat is, want het aantal frames per seconde ging niet altijd even lekker op de toenmalige Xbox One X. En tja, Fallout 5… daar zullen we waarschijnlijk jaren niks van horen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments