Een aantal berichten terug sprak ik al over Murphy’s Law bij Bethesda. Helaas lijkt mijn voorspelling waar te worden en zijn de fails een soort continuing story aan het worden.

Na de dramatische lancering van Fallout 76, het hele tassendrama, is er nu ook nog eens een lek met persoonlijke gegevens geconstateerd.

Bij het invoeren van support tickets kregen klanten ineens tickets van andere spelers te zien, inclusief username, naam, adres en andere details. Op Twitter zien we een screenshot verschijnen waarbij klanten op de een of andere manier het interne customer support systeem konden bekijken en die stond vol met klachten over het tassendebacle.

Maar ook andere problemen waren ineens voor iedereen te zien. Fijn dat Bethesda ineens zo transparant wil zijn maar dit is wel heel erg transparant. Op Reddit kwamen er al berichten dat zelfs de laatste vier cijfers van een creditcard gezien konden worden. Bethesda heeft nog niets gemeld over het hoe maar heeft wel al zijn excuses aangeboden en het lek gedicht.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments