Bethesda en MachineGames weten ons flink te verrassen vamdaag. Uit het niets is er een standalone prequel van Wolfenstein: The New Order aangekondigd.

Deze standalone prequel zal onder de naam Wolfenstein: The Old Blood gaan. Het speelt zich een paar maanden voor de gebeurtenissen van The New Order af. Je kruipt opnieuw in de huid van B.J. Blazkowicz die terugkeert naar het welbekende Castle Wolfenstein om te strijden tegen oude magie en ervoor te zorgen dat deze magie niet in de handen van de Nazi’s komt. Onthuld in de debuut-trailer van de game, zien we een heel arsenaal aan nieuwe wapens, vijanden, gebieden en meer om de speler te voorzien van een geheel nieuwe ervaring.

Aangezien het hier om een digitale standalone gaat, hoeft men niet te beschikken over een exemplaar van The New Order. Wolfenstein: The Old Blood zal alleen naar de Xbox One, PS4 en PC komen en laat de Xbox 360 en PS3 dus achter zich. Iets wat mij betreft een prima beslissing is, want het moet nu maar eens klaar zijn met die cross-gen games. Bethesda heeft laten weten dat we later deze week nog meer informatie over de game zullen krijgen en tijdens het weekend gameplaybeelden via Twitch-streams van de PAX East 2015 beurs. Wolfenstein: The Old Blood komt uit op 5 mei voor de Xbox One in Nederland.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties