Fallout 4 game director, meneer Todd Howard geeft aan dat Bethesda Softworks drukker is dan ooit tevoren. Van de week schreven we al dat Fallout 4 DLC krijgt, dus daar zijn ze sowieso mee bezig. Echter is de studio nog met drie nieuwe projecten bezig. 

De heer Howard zegt het volgende:

[quote_center]‘We hebben eigenlijk drie langere termijn projecten waar we later over zullen praten. Deze projecten zijn anders dan we ooit hebben gemaakt, terwijl het toch de Bethesda stijl blijft ambiëren. Ze zijn groot en ‘crazy’, maar in veel opzichten anders dan we voorheen hebben gemaakt en dat is spannend!’[/quote_center]

Hebben we het nu echt over nieuwe franchises, of zitten ze ons lekker te maken met een Elder Scrolls nummer 6 die groter is dan ooit tevoren? Naast Fallout, Elder Scrolls, Doom (als uitgever) en Dishonored (ook als uitgever) blijft er niet echt veel over om te gissen. Het zou mij niet verbazen als Bethesda ineens meerdere games uit de hoge hoed tovert op de E3, die vervolgens eind dit jaar uitkomen. Maar toch kan ik niet stoppen met fantaseren over Elder Scrolls VI! We hebben natuurlijk The Elder Scrolls Online gehad, maar dat is niet zoals de singleplayer tegenhanger. Misschien krijgen we wel eindelijk een soort co-op achtige Elder Scrolls, waar het om een beruchte groep gaat in plaats van één held. De wereld hoeft niet eens groter, maar gewoon net als Skyrim en dan epischer! Fuck, nerdgasm tot de max als dat wordt aangekondigd!

Wat het ook wordt, het zal vast vet worden! Vorig jaar kreeg ik ook al meerdere nerdgasms met mijn collega Sander toen we naar de conferentie van Bethesda keken op de E3. Dit jaar gaan ze het misschien wel overtreffen!

 

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments