In de podcast was het al een slachting over wat er allemaal met Fallout 76 gebeurt. Over de game zeggen we nu even niets meer. Maar die tas…

Die blijft Bethesda achtervolgen. Vorige week berichtten wij al over de tas die je bij de Power Armour Edition kreeg. In plaats van een prachtige canvas tas werden de kopers afgescheept met een goedkope nylon versie. Dat er iets in dit verhaal raar was, dat liet ik al duidelijk horen. De opmerking van Bethesda dat men niet de materialen had kunnen krijgen om de canvas tassen te laten maken, klonk mij alvast al erg vreemd in de oren. De eerste verklaring, namelijk dat het een prototype was en men vanwege de kosten deze niet in de uiteindelijke editie heeft gedaan, werd later door Bethesda als belachelijk en niet kloppend gemarkeerd.

Daarmee denk je dat de kous wel af is. Maar nu blijkt ineens dat Bethesda wel degelijk canvas tassen heeft laten maken, alleen niet voor de Power Armour collector’s editie maar voor content creators en influencers op YouTube. YouTuber HeelsvsBabyface liet tijdens het unboxen van zijn goodie bag zien dat er een prachtige Fallout 76 canvas duffle bag in zijn pakket zat die hij tijdens een Fallout 76 event had gekregen.

Nu is deze tas niet dezelfde als diegene die we in de Power Armour editie zagen maar toch, blijkbaar was er nog genoeg canvas en garen verkrijgbaar om deze tassen wel te maken. Het maakt gewoon dat je Bethesda nog minder op zijn woorden kan vertrouwen. Wordt het niet eens tijd om gewoon transparant te zijn over je zaakjes? Al is het maar om het vertrouwen terug te halen. Want wat is nou erger, een canvas tas niet krijgen of liegen over de reden waarom je die tas niet krijgt?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments