Mocht je al helemaal klaar zitten om in Skyrim het legendarische ‘I used to be an adventurer like you, until I took an arrow to the knee’ te horen dan zit je goed. Helaas heb ik voor jullie ook een echte arrow to the knee. Bethesda is namelijk op dit moment helemaal niet bezig met The Elder Scrolls 6.

Toen Twitteraar Hotshame afgelopen weekend aan de baas van Bethesda, genaamd Pete Hines, vroeg of de nieuwe aangekondigde games de focus weg zou houden van de nieuwe Elder Scrolls 6 kreeg deze de mededeling dat Bethesda op dit moment niet bezig is met het zesde deel van de gevierde franchise. Nu kan het natuurlijk echt waar zijn dat men niet bezig is met een nieuw deel, maar het kan ook zo zijn dat het geen The Elder Scrolls 6 gaat heten en dat Hines hierop doelde.

Afgelopen E3 maakte Bethesda op zijn tweede persconferentie in de geschiedenis van de grote gamebeurs bekend dat The Elder Scrolls Skyrim een remaster krijgt. Deze game moet op 28 oktober beschikbaar zijn op je Xbox One. Mocht er meer Elder Scrolls nieuws zijn, dan brengen we je zoals je gewend bent van ons op de hoogte. De aankondigingstrailer van Skyrim Remastered vind je trouwens hieronder.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments