Als er een game is waarop al sinds 2013 op gewacht wordt, de reden waarom ik een Xbox One ben gaan halen, is het The Division.

Eindelijk komen we op het punt dat het publiek er iets van kan gaan spelen. Nog niet de beta, die eerst voor deze maand op de lijst stond, maar de alpha. De beta is uitgesteld. Wat er wel gaat komen is de voor een selecte groep spelers speelbare alpha. Die gaat morgen, 9 december, rond 11 uur los en is dat tot 12 december te spelen. Helaas is deze alpha alleen speelbaar voor de groep die de game in pre-order heeft staan. Zij hebben, als het goed is, gisteren een code binnen gehad waarmee de game gedownload kan worden.

thedivision

Hopelijk betekent het uitstellen van de beta niet dat de game zelf ook weer wordt verschoven. Op dit moment staat 8 maart 2016 als release datum in de boeken.

[quote_center]‘We weten dat velen van jullie geduldig aan het wachten zijn op de komst van The Division Beta en dat waarderen we zeer. Het team blijft zich inzetten om deze open wereld actie rpg op 8 maart 2016 tot een ervaring te maken die al jullie verwachtingen overtreft. We veranderen een aantal van onze beta plannen om dit doel te verwezenlijken en jullie medewerking speelt een grote rol in dit geheel.’[/quote_center]

Ik ga morgen de alpha in maar mag hier helaas niets over schrijven of tonen want er is een NDA van kracht.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments