Plants vs. Zombies Garden Warfare was een groot succes. Deel 2 is in de maak maar wanneer kunnen we die gaan spelen. En wanneer komt de Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 beta online?

Vandaag hebben we daar duidelijkheid over gekregen. PopCap Vancouver, de ontwikkelaar van deze game franchise en EA hebben laten weten dat de Plants vs. Zombies™ Garden Warfare 2 op 14 januari een open multiplayer beta zal gaan beginnen die ook vanaf die dag via deze site downloadbaar zal gaan zijn. Vanaf die dag kan je tot 18 januari los gaan in de tuin en deze maffe shooter uitproberen.

De multiplayer beta bevat:

– Limited access tot de Backyard Battleground, een nieuwe dynamische omgeving die een verbinding heeft naar alle maps en modi. Duik in de game en speel een King of the Hill-achtige mode, Flag of Power. Raise the Flag of Power en voorkom dat de vijand deze weer neer haalt.

– Zes nieuwe character classes waaronder Rose, Citron, and Kernel Corn bij de plants en Imp, Super Brainz en Captain Deadbeard bij de zombies.

Plants vs. Zombies

– Klassieke en gloednieuwe game modes met 24-spelers multiplayer battles inclusief Garden en Graveyards en de nieuwe Herbal Assault waarin de planten in de aanval gaan.

– Vier nieuwe grote en dynamische maps waaronder Moon Base Z en het besneeuwde Frosty Creek.

Het origineel werd al door 8 miljoen spelers gespeeld sinds het uitbrengen van de game in 2014. Tijd voor een nieuwe versie dus. De officiële game zal vanaf 25 februari te koop gaan zijn bij uw plaatselijk gamestore of digitaal in de Xbox Store.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments