Below belooft een duistere roguelike adventuregame te worden en zal een timed exclusive zijn voor de Xbox One. We moeten er alleen iets langer op wachten.

De game wordt ontwikkeld door Capybara welke is gevestigd in Ontario. Capybara heeft Super Time Force en Sword & Sworcery op zijn naam staan. Below werd voor het eerst getoond op Microsoft’s eigen persconferentie tijdens de E3 in 2013. De co-founder van de studio Nathan Vella licht het uitstel toe:

”Below komt in 2016. Ik kan op dit moment nog geen verdere details geven behalve dat we veel aan content zullen laten zien voordat de game volgend jaar uitkomt”

1444782089017196462

In eerste instantie zou de game al in 2014 uitkomen, maar hij werd uitgesteld naar 2015 en nu heeft de studio dus bekend gemaakt dat we pas in 2016 aan de slag kunnen gaan met Below.

Sommige websites hadden al een hands-on sessie gehad en waren er optimistisch over. De eindredacteur van Gamespot is na de demo zelfs over zijn angst voor dit deze genre games qua moeilijkheidsgraad heen gestapt. Below is een timed exclusive voor Xbox One en komt later ook voor de pc uit.

Qua stijl doet het me denken aan Another World, de oude pittige game op de SNES. Dit genre ligt mij wel en ik wil deze game snel gaan spelen. Ik heb altijd wel het idee dat als je niet een die-hard roguelike fan bent, dat je er dan een bui voor moet hebben….

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties