Beleef de magie van Immortals of Aveum

Zoals in al onze artikelen die betrekking hebben op de showcase van gister, is de info die we hebben nog beperkt. Maar we willen dit toch graag met je delen.

Immortals of Aveum is een singleplayer first-person magieshooter die het verhaal vertelt van Jak, terwijl hij zich aansluit bij een elitair genootschap van veldmagiërs om een wereld aan de rand van de afgrond te redden. Het spel bevat ongeveer 25 spreuken, waaronder offensieve en defensieve magie van de rode, blauwe en groene varianten.

Jak groeide zonder macht en berooid in de straten van Seren op en is een zogenaamde Unforeseen – iemand die op latere leeftijd onverwacht magische gaven krijgt. Ondanks de wrok en het wantrouwen van Magni van adellijke afkomst, wordt Jak gerekruteerd bij de Immortals door Luciums Great Magnus Kirkan. Met zijn nieuwe mogelijkheden wordt Jak tegen zijn zin in betrokken bij de eindeloze oorlog van de mensheid over de controle van magie. Hoewel hij vastbesloten is zich te bewijzen, wordt Jak geconfronteerd met een groot avontuur en verantwoordelijkheid.

Jak is een Triarch Magnus, een uiterst zeldzame tovenaar die alle drie vormen van de magie kan hanteren.

Het verhaal speelt zich af in Aveum, een wereld gevormd door duizenden jaren van conflict en bloedvergieten om de controle van magie, bekend als de Everwar, te krijgen. De vijf koninkrijken van Aveum zijn gereduceerd tot slechts twee grootmachten: Lucium en Rasharn. Tussen hen ligt de wond, een oneindig diepe kloof in het midden van de wereld, waarvan de scheuren de koninkrijken verdelen.

Immortals of Aveum komt op 22 Augustus 2023 uit.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties