Het duurt nog maar een week voordat Need for Speed uitkomt! De reboot van de serie, de game die de sfeer van Underground weer terugbrengt! Onlangs kwamen er beelden vrij van de districten in Ventura Bay waar het zich allemaal afspeelt en die kan je hieronder bewonderen.

Burnwood

Need-for-Speed-110

Dit is de plek waar je garage staat. Burnwood’s wegen vinden zich plaats tussen allerlei kantoren en industriegebieden inclusief spoorwerven. Hier is dus meer ruimte dan bijvoorbeeld in de stad zelf, downtown, waar alles dichtbebouwd is.

Crescent Mountains

Need-for-Speed-61

Je raadt het al, bergen! Need for Speed: Hot Pursuit bewees al dat racen op bergen behoorlijk vet is! Het voordeel is ook dat je meestal vol het gaspedaal in kan trappen en prachtige drifts kan maken. Dat zal waarschijnlijk heel goed zijn voor de style punten die je kan krijgen in deze game. Bijkomend voordeel van Crescent Mountains is dat je tijdens het racen even een prachtig uitzicht meepakt van de skyline van Ventura Bay.

Royal Park

Need-for-Speed-51

Dan hebben we het woongebied van de stad met commerciële gebouwtjes zoals supermarkten en noem maar op. Hier staat tevens ook het GHOST stadion.

South Port

Need-for-Speed-41

Snelwegen, industrie, smog, het is allemaal aanwezig in dit gebied. Hier is vooral VB Petrochemical Company aanwezig, inclusief de San Pedro Docks (haven) en Outlaw’s playground, het hoofdkantoor van de politie (waarom hier? Import/export politie?).

El Rey

Need-for-Speed-31

Onderdeel van Crescent Mountains lijkt mij, maar dit gebied is wat rustiger. Ik verwacht een natuurgebied met hele grote villa’s, veel parking spots en prachtig uitzicht over de stad. Then again, dat verwacht ik ook bij Crescent Mountains. Hier zullen de wegen echter wat smaller zijn.

Franklin Terrace

Need-for-Speed-21

Dit gebied zit vol technologiebedrijven en biedt wegen die Apollo Heights en Harbor View met elkaar verbinden en waar je ook naar North, South en West kan gaan in de stad. Kortom, een soort downtown waar je naar elk deel van de stad kunt racen.

Dat waren ze! Ik word hier heel enthousiast van, want het ziet er echt vet uit en het is allemaal diverser dan ik dacht. Het is een beetje Los Santos uit GTA 5, maar dan meer gebouwd voor een racegame, uiteraard. Nog maar een weekje wachten en dan kunnen we allemaal losgaan in Ventura Bay!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments