Bekijk de nieuwe epische trailer van Blood Bowl 3

Terwijl Amerikaanse tv-nieuwszenders zicht klaarmaken voor de American football-finale die deze zondag plaatsvindt, is een nog veel groter sportevenement al in volle gang en exclusief te volgen op Cabal Vision!

Tijdens de eerste helft van de Bogenhafen Barons VS de Thunder Valley Greenskins werd de wedstrijd door de Greenskins gedomineerd. Orcs en Trolls gebruikten hun brute kracht om te scoren, de bal te verpletteren en hoofden te vangen (of het tegenovergestelde). Beroemde Blood Bowl-sportcasters Jim & Bob zijn present om play-by-play-acties van de tweede helft van commentaar te voorzien

Blood Bowl 3 is gebaseerd op de nieuwste editie van het legendarische bordspel en biedt een fantastische virtuele ervaring die een welkome aanvulling levert op het fysieke spel. Bij de lancering biedt de game 12 facties, waarvan 4 voor het eerst speelbaar zijn in een Blood Bowl-videogame. Elke factie heeft zijn eigen kenmerken en verwante content. De game biedt solo-modes en multiplayer-modes en meer aanpassingsopties dan ooit. Elke 3 maanden begint een nieuw seizoen, waardoor nieuwe beloningen worden toegevoegd aan de Blood Pass en een nieuwe speelbare factie beschikbaar komt.

Blood Bowl 3 verschijnt op 23 februari 2023

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments