Een enthousiaste Homefront: the Revolution beta tester heeft wat beelden van de game op de Xbox One met ons gedeeld. Al met al ziet het er aardig vet uit, maar er blijven wel wat verbeterpunten over voor Deep Silver.

De speler van de Homefront: the Revolution is vooral in het begin zeer enthousiast. Maar helaas komen er tijdens het spelen toch veel mankementen naar boven. De graphics zijn heel erg netjes, maar de animaties kunnen af en toe behoorlijk glitchen. Spelers die vast zitten tussen muren, of hele rare bewegingen maken zijn niet ongezien tijdens de beta. Dit zou vooral liggen aan het netwerk, wat bij de Cryo Engine geen ongewoon probleem is. Naast deze zogenoemde ”network issue” is er ook het probleem van de framerate. De gemiddelde framerate is 33fps, maar deze schommelt nogal tijdens het spelen. Er zijn schommelingen van 40fps tot zelfs 20fps te merken. Het gemiddelde van 33 fps is dus helaas niet erg consistent.
In de video staat er ook een framerate test aan, daar kun je zelf zien dat de framerate behoorlijk schommelt, dit is niet alleen tijdens de echte actie, maar ook een stukje lopen kan al problemen in de framerate veroorzaken. Zet vooral de video aan om wat beelden te kunnen zien van de beta, want het ziet er toch behoorlijk tof uit!

Gelukkig is het nog een closed beta, Homefront: the Revolution zal in mei 2016 uitkomen. Tot die tijd hebben de producenten bij Deep Silver nog voldoende te sleutelen aan de game.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments