Oktober… Wat ben je toch een mooie maand met al jouw prachtige games. Helaas komt Battlefront II pas op 17 november in de schappen, maar je kunt wel alvast aan de slag met de bèta van deze topper. 

PIEUW PIEUW PIEUW

Heb jij ook zo ongelofelijk veel zin in Star Wars: Battlefront II? En heb jij de game ergens vóór oktober gereserveerd? Dan kan jij nu aan de slag met de bèta van de game. Mocht je de game nog niet besteld hebben, dan kun je er vanaf vrijdag mee aan de slag. Je kunt dan online tot 9 oktober het slagveld betreden. Hieronder wat info over deze vette bèta.

Galactic Assault op Naboo

De eerste modus die je kunt gaan spelen is Galactic Assault. Dit mag je doen op de welbekende planeet Naboo. Deze planeet speelde vooral in Epsiode I: The Phantom Menace een grote rol. In Galactic Assault strijd je met 19 teamgenoten tegen een even groot team. In de bèta kun je aan de slag als Clone trooper of Separatist droid in een spannend gevecht om de controle van het koninklijk paleis. Tijdens het neerknallen van je vijanden verdien je Battle Points. Deze kun je gebruiken om voertuigen te spawnen, versterkingen kopen zoals de B2 Super Battle Droid en uiteindelijk de ultieme held Rey te worden… of een grote vijand zoals Darth Maul.

Starfighter Assault in Fondor

In Starfighter Assault ga je samen met je teamgenoten als vloot de strijd aan om zo de Imperial Star Destroyer te verdedigen. Deze vliegt rond in de ruimte boven Fondor en aan jou de taak om dit meesterlijke schip zo goed mogelijk te beschermen. Of juist aan flarden te schieten… Je krijgt hierbij je eerste indruk met Battlefronts drie nieuwe starfighter classes die stammen uit de prequel trilogie, de originele trilogie en de nieuwe trilogie.

Strike op Takodana

Op Takodana strijden the Resistance en de First Order tegen elkaar om zo Maz Kanata’s kasteel te veroveren. In deze nieuwe Strike modus draait het allemaal om de classes – geen Jedi’s of Siths toegestaan. Spelers moeten hierbij dus volledig vertrouwen op de unieke skills van de Assault, Heavy, Specialist en Officer classes, waarbij teamwork centraal staat.

Arcade op Naboo

Last but not least kun je in de beta aan de slag met een voorproefje van de Arcade modus op wederom de planeet Naboo. In deze modus ga je alleen of met één teamgenoot de strijd aan tegen de computer. Hierbij heb je de keuze uit twee opties: een team battle met computergestuurde vrienden en vijanden, en een één tegen heel-veel-vijanden-scenario waarin je op de proef wordt genomen tegen golven van vijanden. Het chille aan deze modus is dat je ‘m lokaal kunt co-oppen.

Dus… heb jij ‘m inmiddels al gedownload? Of lijkt het je geen fuck aan? Let us know ;-).

Star Wars: Battlefront 2 is vanaf 17-11-2017 beschikbaar voor jouw Xbox One (X)!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties