Battlefield V teaset map in de Pacific

We hebben net de nieuwe Mercury map ontvangen die ons naar Kreta bracht. Tot nu toe zijn we nog niet buiten het westerse front geweest. Maar daar komt verandering in.

DICE heeft vier nieuwe maps getoond maar ook een klein voorproefje van het andere front tijdens de tweede wereldoorlog, de Pacific.

We zitten nu midden in de Tides of War. Bij de trailer van Chapter 4 kregen we een voorproefje van de vier maps die gaan komen. De eerste heet Provence die zich in Frankrijk afspeelt. Daarna gaan we naar de Lofoten in Noorwegen. Bij de grote maps zien we Al Sundan waar we met 64 spelers tegelijkertijd kunnen knallen in Noord-Afrika. Een andere grote map is Marita die ons naar de Griekse wijngaarden brengt.

Maar aan het einde van de trailer zien we ineens een Japanse soldaat voorbij komen. En dat betekent dat we naar het verre oosten gaan. De oorlog daar komt er dus ook aan.

Chapter 4 begint op 27 juni met de eerste van de grote maps Al Sundan. In juli volgt Marita. De Pacific zal waarschijnlijk ergens in de herfst als onderdeel van Chapter 5 gaan komen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments