Battlefield V krijgt gratis expansions

Tien uur plaatselijke tijd was het dan zover. Battlefield V werd aan de wereld getoond. Wat hebben we allemaal gehoord en gezien?

Niemand minder dan Trevor Noah van The Daily Show mocht de nieuwste telg uit de Battlefield familie introduceren. Na 16 jaar Battlefield is het dan nu tijd voor deel 5 of V, dat mag je zelf weten. Zoals verwacht gaan we terug het begin, terug naar World War 2.

Spelend als de Britten of de Duitsers ga je onder andere naar Scandinavië maar bijvoorbeeld ook naar Rotterdam. Qua gameplay, co-op komt terug naar Battlefield. Men belooft ook dat de omgevingen nog meer vernietigd kunnen worden. Operations komen weer terug maar dan als Grand Operations. Deze mode gaat heel groot worden, groter dan operations uit BF 1. Grand operations beslaat vier dagen. Je start bijvoorbeeld door met je parachute uit een vliegtuig te springen om afweergeschutten te vernietigen en strijdt zo door naar de final stand waarbij de laatste overwint.

Co-op

Co-op is terug onder de naam Combined Arms. Met vier spelers voer je allerlei missies uit zoals het infiltreren van vijandelijke linies waar je beslissingen maakt tussen doorgaan of de missies stoppen en opgehaald worden.

Ook War Stories zal weer in de game zitten. Daar zie je deze oorlog door de ogen van die mensen die het hebben meegemaakt. Zo is er een verhaal waarin een verzetsstrijdster laat zien hoe haar strijd eruit zag.

De wapens zijn talrijk. Je speelt met epische tanks, vliegt in legendarische vliegtuigen en meer. Door het invoeren van Fortifications zal het spel nog tactischer gaan worden. In plaats van de gasmasker zal je als speler een Toolbox krijgen. Daarmee bouw je versterkingen en verdedig je je positie.

Company

Deze nieuwe feature zorgt ervoor dat je jouw soldaten totaal naar jouw wens kan aankleden. Kleding, wapens en ga zo maar door. De game zal zoals altijd, geen Pay to Win, in zich hebben. Wat ook totaal nieuw is , is het ontbreken van de Premium Pass. De maps en expansions zitten allemaal in de basisgame en kosten niets extra.

Tides of War

Deze mode neemt je company mee door deze oorlog. Je speelt daarin belangrijke periodes in WW2 die qua tijdperk een aantal maanden duren. De eerste periode die gespeeld gaat worden gaat over de val van Europa.

De game zal 19 oktober uit gaan komen.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments