Zo vlak op de valreep terwijl deze redacteur zijn eerste stappen in de game al heeft gezet, laat EA weten dat we toch nog even moeten wachten.

EA liet weten dat Battlefield V een nieuwe releasedatum heeft, 20 november. Waarom laten ze ook gelijk weten.

Op hun site laten ze het volgende weten:

In de zomer hebben we duizenden spelers de game laten spelen tijdens de Closed Alphas, de E3 en op de Gamescom. Wij kregen van jullie veel positieve feedback. Maar ook opmerkingen om een aantal belangrijke verbeteringen door te voeren in bijvoorbeeld het tempo van de game en een beter zicht op de soldaten. Deze veranderingen zullen in de Open Beta starten op 6 september te merken zijn.

Wij denken dat we een van de beste Battlefield games ooit in handen hebben. Een game die je meeneemt op een emotionele reis door middel van de War Stories, die je een diepe multiplayer ervaring geeft in Battle Royale en de nieuwe servide Tides of War die je langs meerdere strijdvelden van WW2 leidt. Met de aankomende Open Beta zijn we verheugd over de miljoenen spelers die de game gaan ervaren. En we zien jullie feedback tegemoet.

Daarom hebben we de release verschoven zodat we tijd hebben om wat laatste wijzigingen in de core gameplay aan te brengen en zo Tides of War ten volle te kunnen laten zien. We weten dat jullie nu wat langer moeten wachten maar we gebruiken deze tijd om de game perfect te maken.

Bedankt voor jullie passie en ondersteuning. We hopen jullie binnen een paar dagen op het Battlefield te zien.

Dus even wachten nog. Het zal het wachten vast waard worden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments