Firestorm, de Battle Royale van Battlefield V, daar weten we nog weinig van. Vandaag lijkt er een tutorial, zoals we die kennen in de game, gelekt te zijn.

Deze maand moet hij uitkomen, Firestorm. DICE heeft nog niet veel meer laten weten dan dat het zich in een ring van vuur afspeelt. Maar nu is deze video gelekt. Helaas in klein formaat (480p).

Er was al een lek die een nieuwe map ‘Provence’ liet zien in de bestanden van de game. Een aantal Reddit dataminers weten door het ontleden van de codes veel informatie uit de game te halen.

Oorspronkelijk zou Firestorm een squad-only game zijn, met 16 teams van vier spelers. Maar de bestanden hinten nu ook naar solo en duo modes. Ook lijkt Firestorm goed naar andere Battle Royale games te kijken. De trailer laat al zien dat we met een parachute in de zone landen en dat de HUD een hoogtemeter heeft. Loot heeft vier categorieën en je zal je inventory moeten regelen met behulp van backpacks, zoals we dat in PUBG kennen. Wapens worden ook in tiers ingedeeld, zoals in Fortnite, maar het lijkt er wel op dat je specialisaties aan je wapens kan toekennen.

Vanaf dat punt zien we dingen die anders zijn dan we al kennen. Battlefield staat erom bekend dat alles kapot kan en dat het een mix van voertuigen en infanterie heeft. Dit gaat Firestorm ook gebruiken. Voertuigen zoals Halftracks, Kubelwagens en Kettenrads komen in de game voor.

Daarnaast zien we reinforcements in de game zitten. Je hebt toegang tot artillery strikes, supply drops, vehicle call-ins en zelfs de V-1 raket. Ook zijn er wat onbekende versterkingen op te roepen zoals een AI Stuka en is er een mysterieuze Danger Zone te unlocken.

Wat hiervan allemaal echt in Firestorm zit, dat weten we pas als hij daadwerkelijk speelbaar is.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments