Slecht nieuws voor fans van de aankomende kraker Anthem: de game verschijnt pas volgend jaar in de schappen. Daar tegenover staat echter een release van de nieuwe Battlefield in 2018.

Zoals al werd vermoed krijgt ontwikkelaar Bioware het niet klaar om het veelbelovende Anthem nog dit jaar in de winkels te laten verschijnen. EA wijt dit uitstel niet aan problemen met de titel maar aan de release van Battlefield dit jaar. De nieuwe Battlefield staat nu gepland voor aankomende oktober. Om Anthem tijdens release de volledige aandacht te geven, heeft men deze uitgesteld naar een rustigere periode.

Financieel directeur van EA Blake Jorgensen spreekt tegenover The Wall Street Journal niet van het uitstellen van Anthem maar beweert dat “men hier een verhaal wil neerzetten”.

Anthem werd vorig jaar tijdens de E3-beurs officieel aangekondigd. De game kenmerkt zich door de online-multiplayer waarin je samen met vrienden (of alleen) een science fiction wereld verkent. Naast het rondstruinen in de open wereld ligt de focus in Anthem op het samenwerken en het verzamelen van loot waarmee je je character kunt upgraden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments