Weet je nog, die ene titel van Battlefield met politie en boefjes genaamd Hardline? Het spel dat even in de war was qua generatie consoles en in 720p werd uitgebracht op de Xbox One alsof het 2007 was? Dat spel komt schijnbaar binnenkort in The Vault voor leden van EA Access.

Het is natuurlijk altijd wel goed nieuws als er een nieuwe game in The Vault van EA Access komt waar je spellen uit kan halen mits je er een maandelijks (of jaarlijks) bedrag voor betaalt. Battlefield: Hardline werd voor een Battlefield game maar matig ontvangen met zesjes en zevens. Het was heel even nieuw, maar ook al snel uit met de pret. Het is wel goed van EA om in ieder geval The Vault up-to-date te houden met recente titels zodat leden ook echt het gevoel hebben dat ze iets uit de service van EA Access kunnen halen. Het is nog niet door EA zelf bevestigd dat Battlefield: Hardline echt komt, maar zoals op de plaatjes hieronder is te zien, is het best plausibel dat de game in oktober beschikbaar wordt gesteld.

77ISnsq

lc234N9

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Jeffrey
7 jaren geleden

Lekker! Heb ‘em expres laten liggen in het voorjaar.

Niels van der Grift
Niels van der Grift
7 jaren geleden
Reply to  Jeffrey

Ik vind die ene modus met de auto’s wel leuk, moet je elkaar beuken en afschieten terwijl je rijdt om punten te krijgen! Maar kopen doe ik het zeker niet