Na de DLC Criminal Activity’s, een aanvullling die vooral gericht was op de kleine criminaliteit, komt er nu een uitbreiding die voor het grote werk gaat.

Battlefield Hardline: Robbery heeft een arsenaal aan wapens en gadgets die je op alle mappen en in elke mode kan gebruiken. Vooral de nieuwe Squad Heist mode zal veel aan deze nieuwe snufjes hebben.

Nieuwe gadgets

CS GAS launcher
Dit wapen kan CS gas lanceren. Het heeft hetzelfde effect als een gas grenade maar kan via de launcher een stuk verder geschoten worden. Het veroorzaakt dubbele schade en een wazig zicht aan elk slachtoffer die niet in bezit is van een gasmasker.

Passagiers healing in een voertuig
Deze passieve Operator functie zorgt ervoor dat je medepassagiers gehealed worden. Het werkt als een First Aid Pack. Ideaal voor de Hotwire modus.

Nieuwe wapens

Assault rifle voor de Operator Class (Criminals)
Een nieuwe Assault Rifle die een sci-fi look heeft. Het is een rifle die goed is voor de medium afstand. Hij vuurt standaard NATO kogels af (5.56mm) die veel schade kunnen aanrichten.

MDC
Een geweldige Assault Rifle geschikt voor de Operator Class van de politie. Hij vuurt 7.62 mm kogels af. De rifle heeft een aardige terugslag maar zijn kracht is ongekend.

Nog een Assault Rifle voor de Operator Class (Criminals)
Dit wapen vuurt 7.62 mm kogels met een aardige terugslag. Hij heeft een rond magazijn die 50 kogels bevat dus dat is knallen geblazen

Werpmes

Een dodelijk projectiel die je in je granaten slot kan zetten. Deze Throwing Knife heeft geen groot bereik maar wel een dodelijk effect. Het is een one-hit-kill wapen, waar hij je tegenstander dan ook raakt.

Nieuwe voertuigen

Pickup Truck
Als je off-road wilt gaan dan is deze nieuwe Pickup Truck ideaal. Elke kant krijgt zijn eigen Pickup. Een wrede versie compleet met roll cage voor de criminelen en een politieversie compleet met zwaailichten.

Scout Helicopter

image.img[1]
Je van punt A naar punt B bewegen is nog nooit zo makkelijk geweest. Deze heli heeft geen wapens maar wel hele brede deuren die jou en je vrienden de ruimte geven om uit de heli te hangen en je vijand met je wapens te bestoken.

Wat vinden jullie? Mooie toevoegingen of ligt de game al stof te happen?

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Maurits Clear
Maurits Clear
7 jaren geleden

Ik mis elke keer guided missile launcher. Je kunt bijna niets beginnen tegen choppers.