Battlefield 2042 verplaatst het gevecht naar het Zuid-Afrika

Vandaag is Battlefield 2042 Season 4: Eleventh Hour onthuld. Het seizoen gaat op 28 februari van start en voegt heel veel content toe aan de game, waaronder een gloednieuwe map, een Specialist, meerdere wapens, een voertuig, 100 nieuwe Battle Pass-tiers en nog veel meer. De content die invloed heeft op de core-gameplay is beschikbaar voor alle spelers als onderdeel van oevoegingen aan de core content zijn beschikbaar voor alle spelers als onderdeel van de niet-betaalde Battle Pass van Battlefield 2042. Spelers kunnen extra cosmetische items ontgrendelen via de premium Battle Pass.

In Season 4 verhuist het strijdveld naar Zuid-Afrika, waar spelers het tegen elkaar opnemen op de nieuwe map Flashpoint. De rotsachtige landschappen van de regio stellen voertuigen in staat om zich zowel goed te manoeuvreren als dekking te zoeken. De ruime binnenruimtes daarentegen zorgen ervoor dat spelers in nabijheidsgevechten verstrikt raken, of ze zich nu lopend of in voertuigen verplaatsen.

De nieuwste Specialist in Battlefield 2042 is hinderlaag-expert Camila “Blasco”, die zich met haar verkenningstraining en aangepaste tactische uitrusting door het landschap kan verplaatsen zonder bewegingsdetectors te activeren. Haar X6-Infiltration Device voorkomt dat vijandige apparatuur haar in het vizier kan houden, verstoord actieve spotting-technologie en creëert zogehete dead zones. Hierdoor wordt vijandige technologie binnen haar bereik gelokaliseerd en onthuld totdat deze wordt vernietigd of gedeactiveerd.

Season 4 bevat ook een arsenaal aan nieuwe wapens, een nieuw voertuig en een gadget. De nieuwe pump action Super 500 Shotgun Sidearm is compact en bedoeld om de vijandelijke linie te doorbreken, maar kan ook worden ingezet voor zeer nabije gevechten. De RM68 is een configureerbaar aanvalsgeweer met een ingebouwde silencer, die tegenwicht biedt voor verbeterde stabiliteit en terugslagcontrole. De lichte AC9 SMG beschikt over een speciale ergonomie om de controle te maximaliseren als spelers snel vanuit de heup vuren. De nieuwe RPT-31 LMG beschikt over een lage vuursnelheid, zware patronen, een zeer hoge kogelsnelheid en een unieke “flip-scope”-accessoire. Naast deze wapens kunnen de kleefbommen van de SPH Explosive Launcher-gadget worden bevestigd aan spelers, objecten en voertuigen, waardoor dit het perfecte vernietigingsinstrument en anti-infanteriegevechtswapen is.

Spelers kunnen zich binnenkort door kleine ruimtes verplaatsen en soldaten beschermen in een nieuw voertuig: de CAV-Brawler. Het voertuig werkt als een teamspawner, waardoor bondgenoten naast het voertuig kunnen spawnen, zelfs als het vol is. Dit wendbare IFV-voertuig beschikt over actieve bedreigingsdetectie en een verdedigingssysteem voor de korte afstand, dat granaten in alle richtingen werpt en infanteriedreigingen in de buurt bestrijdt.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments