Battlefield 2042 komt naar de Xbox Game Pass Ultimate

Het is altijd even wachten totdat EA games gratis te spelen zijn. De volgende is in aantocht. De geprezen en verguisde Battlefield 2042.

Ik deel dat verguizen niet echt. Ik speel nog regelmatig een potje en kan mij daar best mee vermaken. Hoe dan ook, Battlefield 2042 wordt in december toegevoegd aan de bibliotheken van EA Play en Xbox Game Pass Ultimate. Dat heeft EA vandaag bevestigd. Het loopt samen met de lancering van seizoen 3. Daarnaast zullen er gratis speelsessies zijn waar sommige mensen Battlefield 2042 kunnen uitproberen. Het nieuws kwam via een ontwikkelaarsupdate die ook vooruitblikt op de lancering van seizoen 3: Escalation. Ook werd aangekondigd dat de ondersteuning voor de game ook na Season 4 doorgaat, met het ontwikkelteam in pre-productie voor die content.

Een van de grote voordelen van Season 3 in update 3.2 is de terugkeer van Classes, nu het Specialist-systeem wordt herzien. Klassen zullen hun eigen uitrusting en gadgets hebben, evenals specifieke klassevaardigheden. Een voorbeeld hiervan is dat de recon-klasse langer zijn adem kan inhouden als hij door het vizier van een sniperrifle richt. Het klassensysteem zal verder worden verfijnd, zodat specialisten beter in deze systemen passen. De XM8 uit Battlefield Bad Company 2 wordt toegevoegd in Season 3. De A91 van Battlefield 3 komt ook naar het spel.

Manifest wordt de eerste map die in seizoen 3 van Battlefield 2042 een update krijgt. Het radarstation is vernietigd en er zullen ook meer cover points zijn. Er komen nieuwe wegen in Manifest samen met een nieuwe Rush lay-out die de flow van het spel moet verbeteren.

Later in het seizoen zal Breakaway ook worden verfijnd. In Breakway wordt het olieplatform dichter bij de rest van het veld geplaatst. Seizoen 3 bevat een nieuwe specialist en een nieuwe battlepass.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments