Battlefield 1943 is nu backward compatible voor de Xbox One!

Het begon allemaal met Battlefield 1942! Mijn liefde voor Battlefield met epische veldslagen in allerlei soorten voertuigen. De graphics zijn natuurlijk gedateerd, maar jaren erna kwam Battlefield 1943 uit met een nieuwe engine. Die game kan je nu op de Xbox One spelen want hij is backward compatible!

Wake Island, Coral Sea, Iwo Jima en Guadalcanal! De maps uit Battlefield 1942 die in BF 1943 opnieuw zijn opgebouwd en aangepast naar ”next-gen” standaarden toentertijd voor de Xbox 360. De fans van Battlefield 1942 raakte dol enthousiast toen BF1943 werd aangekondigd. Het was de best verkopende Xbox Live Arcade game van 2009, maar ik heb nooit echt het gevoel gehad dat daar een sterke stabiele spelersbasis bleef spelen.

Battlefield 1943 voelde ook niet echt als een complete remake van 1942, maar een soort Battlefieldje tussendoor. Er zijn ook maar 4 maps i.p.v. over de 20 die in 1942 zaten. Daar was de prijs dan ook wel naar, namelijk 15 euro (en nu 10 euro in de Store). Als je wilt zien hoe het er op de Xbox One uitziet. Check het dan even hieronder.

EA Access Vault

Als je lid bent van EA Acess, dan kan je ‘m makkelijk downloaden gezien hij in de Vault zit. Het is zeker een aanrader voor de Battlefield fan. Verwacht geen diepgaande skill systemen en aan te passen wapens. Het is gewoon recht toe recht aan Battlefield zoals het ooit was met 1942 en dan in een mooier jasje.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments