Battlefield 1 In the Name of the Tsar komt 5 september

Vandaag heeft DICE het eindelijk aan ons laten weten. De lang verwachtte DLC In the Name of the Tsar komt eindelijk uit.

Voor de Premium Pass houders komt hij volgende week al online, op 5 september om precies te zijn. Heb je geen Pass maar wil je hem los kopen, dan kan dat vanaf 19 september.

Deze DLC heeft maar liefst zes nieuwe multiplayer maps, het Russische leger, vrouwelijk soldaten, 11 nieuwe wapens, nieuwe voertuigen en een nieuwe Supply Drop game mode waarin je vecht om supplies te winnen met wapens en ammo. Dit speelt zich allemaal aan het oostelijke front af.

De maps

TSARITSYN
Het Rode en Witte Leger strijden rond de gebarricadeerde straten terwijl het oude en nieuwe regime vecht voor het hart van Rusland. Dit van dichtbij meegemaakte infanteriegevecht is bruter dan ooit.

VOLGA RIVER
Een geruïneerd slagveld is het decor van een tankgevecht tussen de rode bolsjewieken en het witte keizerlijke leger. Geïmproviseerde vestigingen bieden onderdak tegen de ijzige kou en de constante kogelregen.

LUPKOW PASS
Vecht in de besneeuwde ravijnen van de verraderlijke Łupków-pas. Tegen deze dramatische achtergrond zijn de verticale gevechten even bitter als de kou.

ALBION
Doe mee aan de schermutselingen van de Albion-aanval op een ijskoude archipel. In deze enorme invasie van het Baltische schiereiland valt het Duitse Keizerrijk de zware kustbatterijen van de Russische strijdkrachten aan met infanterie, zware slagschepen en vliegtuigen.

GALICIA
Tijdens het epische Broesilov-offensief vecht het Russische Rijk om de Oostenrijks-Hongaarse strijdkrachten terug te dringen op het Russische platteland. Speel op een open map die is gericht op infanterie, cavalerie en lichte voertuigen.

BRUSILOV’S KEEP
De Russen hebben de vijand teruggedrongen naar een klein bergdorp, maar de Oostenrijks-Hongaarse strijdkrachten bieden hevig verzet. Voer nabijheidsgevechten in de Karpaten op een infanteriegerichte map.

HDR

Op dezelfde dag dat deze DLC los komt, zal er ook ondersteuning voor HDR in de game worden gebracht voor die spelers die een One S hebben.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments