De lijst met games die Xbox One X Enhanced worden groeit bijna dagelijks. Steeds meer games zullen bij de release van Microsoft’s paradepaardje Xbox One X Enhanced worden. Battlefield 1 is een game waarvan je verwacht dat die ook aan het lijstje toegevoegd zal worden, maar of dat ook echt gaat gebeuren…

Met Xbox One X Enhanced zullen games geoptimaliseerd worden, zodat ze volledig gebruik maken van de krachtige hardware van Microsoft’s nieuwe kindje. De lijst is al lang en wordt nog langer. Grote afwezige in die lijst is echter Battlefield 1, de gruwelijk goede oorlogsshooter van EA, die je laat knallen in de Eerste Wereldoorlog. Tevens een van de weinige games die van ons een 99 kreeg!

En dat is best vreemd daar EA met games als Anthem, Need for Speed Payback en Star Wars Battlefront II liet weten dat deze games allemaal wel Xbox One X Enhanced zijn. Op een Duits Twitter account laat een woordvoerder van EA weten dat Battlefield 1 uiteraard speelbaar is op de X, maar dat er op dit moment geen plannen zijn om Battlefield 1 Xbox One X Enhanced te maken.

https://twitter.com/BattlefieldEADE/status/923105527751757824?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.windowscentral.com%2Fbattlefield-1-xbox-one-x-enhancements

Battlefield 1 maakt op dit moment wel gebruik van iets genaamd ‘dynamic scaling resolution’ wat er voor moet zorgen dat men de resolutie haalt, die bedoeld is voor de game. Een kanttekening bij dit verhaal is dat de game op de Playstation pro wel specifieke upgrades heeft gekregen.

Het blijft dus nog even afwachten of EA zich in de toekomst bedenkt. Mocht hier meer bekend over zijn, dan brengen we je daar natuurlijk van op de hoogte!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments