We zijn bijna klaar met alle DLC maps van Battlefield 1. De laatste groep staat op het punt van uitkomen. Het einde nadert.

Van de derde uitgave, Turning Tides, moeten we nog twee maps krijgen. Dit weerhoudt EA er niet van om alvast de laatste, Battlefield 1 Apocalypse, alvast aan te kondigen.

In februari krijgen de Premium Pass-houders alvast de kans om deze maps te gaan spelen. We krijgen er maar liefst vijf nieuwe bij. Zo gaan we naar de modderige hel van Passendale  waar we de slag om deze plaats herbeleven. Ook wel bekend als de 3e slag om Ieper. Op 12 oktober 1917 vielen de geallieerden de Duitsers aan om een doorbraak te creeren. Zo’n 13000 mensen verloren het leven of bleven stervend achter in het niemandsland.

De tweede map neemt ons mee naar Caporetto waar Oostenrijk-Hongarije en Italie elkaar bestreden. Ook betreden we het slagveld rondom de rivier de Somme. Na een brute artillerie-aanval bleef er weinig van het rustieke veld over. Hierna begonnen de geallieerden hun offensief tegen de Duitsers (met onder andere Adolf Hitler in de gelederen).

 

Op de maps London Calling en Razor’s Edge kunnen spelers hun vliegeniersfantasieën uitleven in luchtgevechten en heer en meester over het luchtruim worden in de nieuwe Air Assault-spelmodus. Spelers kunnen ook aan de slag met nieuwe voertuigen, wapens, en gadgets, samen met nieuwe rangen, Service Assignments, specialisaties en Dog Tags.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties