Ook tijdens de oorlog moet kerst gevierd worden natuurlijk, dat snappen ze bij DICE ook wel. Dus bij deze, het officiële BF1-kerstevenement.

Per 21 december

Gister is de nieuwe game modus: ‘Blind Delivery’ geïntroduceerd. In deze modus speel je de ‘War Pigeons’ modus, maar dan zonder de minikaart en je kunt enkel pistolen en explosieven gebruiken.

Per 22 december

Als je vandaag even inlogt in de game, krijg je een coole nieuwe dog tag. De ‘Holiday Truce’ dog tag om precies te zijn. De referentie van deze dog tag dateert uit de 1e wereldoorlog. Tijdens de kerstdagen hebben verschillende compagnies van het Franse, Engelse en Duitse een staakt-het-vuren gehouden om zo rustig de kerstdagen door te komen. Op de tag zien je twee soldaten elkaar de hand schudden. Het originele beeld waarop de tag gebaseerd is staat in Liverpool en symboliseert de voetbalwedstrijd die beide kanten tegen elkaar speelden op kerstdag.

 

Op deze mooie dag worden er ook nieuwe skins geïntroduceerd voor voertuigen. In de nieuwe revisie van de ‘Battlepacks’ maak je kans op twee nieuwe skins voor de zware tanks. Dit zijn de Distinguished “SchnucK” en de legendarische “Desert Gold” skins.

Tussen 23 en 29 december

Alle spelers met een Premium Pass die zich aanmelden tussen 23 en 29 december krijgen automatisch twee extra Superior Battlepacks.

Mocht je niet beschikken over die Premium Pass dan krijg je alsnog één battlepack, maar dan wel een normale.

Dat was ‘m dan! Vind je het wat? Laat het weten in de comments :-).

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments