BattleCry! Een free to play multiplayer game die op de E3 2015 nog aardig wat oh’s en ah’s wist te verzamelen is erg stil geworden. Sterker nog, na de grootste gamebeurs van de wereld werd elke conventie door BattleCry Studios gemist. Verandert BattleCry straks in CancelCry?

Het is heel stil rondom BattleCry, zo stil zelfs dat men niet eens meer op social media actief lijkt. Het laatste teken van leven was via Twitter op 2 juli door een cosplay-actrice. De Australische site Progress Bar deed gisteren een poging te achterhalen wat er aan de hand was en kreeg van uitgever Bethesda de volgende verklaring:

We have concerns about the Battlecry game and whether it is meeting the objectives we have for it. We are evaluating what improvements the game needs to meet our quality standards. The studio remains busy during this process on multiple projects.

De verklaring van Bethesda maakt dan ook een aantal dingen duidelijk. Ten eerste is men aan het evealueren of BattleCry geoptimaliseerd kan worden en ten tweede is men bezig met andere projecten en bestaat er bereidheid om bij het schrappen van BattleCry direct door te gaan naar een van deze projecten. De toekomst van BattleCry ziet er dus allesbehalve rooskleurig uit. We houden jullie op de hoogte!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments