Battleborn komt eraan. De ultieme co-op game krijgt eerst nog een testrun.

Op 8 april kan iedereen aan de gang en hem uitproberen. Want dan start namelijk de Open Beta van Battleborn. Deze Open Beta laat je twee story episodes spelen namelijk Void’s Edge en The Algorithm. Daarnaast zijn twee van de drie competitive multiplayer modes beschikbaar: Incursion en Meltdown. Daarnaast heb je in de Battleborn Beta toegang tot  alle 25 speelbare helden, loot, gear, en de volledige progression systems.

Je krijgt nu ook een beeld van het verhaal. Deze story mode werkt als een tv-serie waarin jij en je vrienden de hoofdrol vertolken. Gearbox en 2K willen je dan ook een tv-serie gevoel geven. Op 3 mei begint het eerste deel en het hele ‘seizoen’ bestaat uit 8 afleveringen en een proloog. Elke aflevering is een apart verhaal die de strijd voor het behoud van Solus vertelt.

De Open Beta geeft ook inzicht in het verhaal van Battleborn. Battleborn’s Story Mode werkt in weze als een tv serie. Jij en je vrienden hebben in elke aflevering de hoofdrol als de aanvoerder van de Battleborn. 2K en Gearbox zien 3 mei als de  première   van Battleborn, omdat de game’s Story Mode is opgebouwd zoals je favoriete tv series. Het “seizoen” in Battleborn heeft een overkoepelend verhaal van 8 afleveringen (plus een proloog) en elke aflevering vertelt een op zichzelf stand verhaal over de strijd van je helden voor het behoud van Solus, de laatste overgebleven ster.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments