Martin en ik mochten het tijdens de Firstlook bij 2K al even proeven, Battleborn. Dante had er tijdens de Gamescom al mee gespeeld. Nu kan jij dat ook door middel van een gesloten beta.

Voor de teamspelers een absolute aanrader. Battleborn. De MOBA-game waarin je met een team de laatste ster in het heelal gaat redden van een boze wereldvernietiger. Gearbox Software heeft laten weten dat er een gesloten technische test aan gaat komen. Op 29 oktober zal er een beta-test worden gehouden voor pc, PS4 en Xbox One. De test heeft als doel de servers een stress test te geven, bugs te ontdekken, de balans in de verschillende characters bij te stellen en de online infrastructuur te testen.

Als je geïnteresseerd bent om mee te doen aan deze gesloten beta van Battleborn, dan kan je je registreren op de officiële website van het spel. Het registreren betekent niet dat je zeker een plaatsje hebt, aldus 2K Games. Er staat ook een behoorlijk embargo op de test. Het is verboden om beelden te streamen, screenshots te nemen of deze test online te bespreken. Daar teken je een non-disclosure agreement voor.
Mocht je toch even willen proeven hoe de game is, meld je dan even aan. Ik kan je verzekeren dat het de moeite waard is. Battleborn wordt 6 februari 2016 verwacht.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments