Battleborn is een titel waar ik wel op zit te wachten. De unieke stijl belooft wat verfrissing te brengen in shooterland. Na het nieuws hieronder is het jammer genoeg nog wat langer wachten dan gepland.

Publisher Take Two Interactive heeft namelijk laten weten dat de game uitgesteld wordt. De planning was eerst 9 februari 2016 maar dat wordt nu ineens 3 mei 2016.

De technical beta van Battleborn is in volle gang en morgen zal er een stresstest gedaan gaan worden. Het zou zo maar kunnen dat problemen in deze beta het gevolg zijn van het plotselinge uitstel.

Battleborn_Gamescom_EkkunarAction1

Diezelfde publisher verklaarde eerder dat de volgende Xcom ook vertraagd is van dit najaar naar februari 2016. Ik hoop dat dit niet een trend wordt bij Take Two anders nemen we de releasedata bij nieuwe games niet meer serieus. Of ligt dat dan aan mij?

BsrhSGICUAEDAHm

Battleborn zal voornamelijk draaien om de multiplayer. De shooter komt naar console en pc. Battleborn is trouwens gemaakt door Gearbox. Ja, die toffe gasten achter de Borderlands franchise. Omdat ik fan ben van Borderlands ,ben ik ook enorm nieuwsgierig naar Battleborn.

Heb je onder een steen geleefd en weet je niet wat Battleborn inhoudt? check dan vooral de video!

 

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments