Er komt dit jaar nog een hele lading aan veelbelovende games uit en Batman: Arkham Knight is daar absoluut eentje van. Arkham Knight zal de laatste Batman game van ontwikkelaar Rocksteady zijn en dus willen zij er 100% zeker van zijn dat de game de beste Batman game tot nu toe zal zijn. Vanwege onder andere deze reden besloot de ontwikkelaar de game meerdere malen uit te stellen. We brengen vandaag goed nieuws, maar helaas ook deels slecht nieuws.

Laten we maar met het goede nieuws beginnen en dat is dat we eindelijk gloednieuwe gameplay beelden hebben van Batman: Arkham Knight. Het betreft hier wel de PlayStation 4 versie, maar dat mag de pret niet drukken. In de video zien we de Dark Knight als vanouds kont schoppen. Hij laat de badguys in Gotham City zien dat het welletjes is geweest met het onheil. Daarnaast zien we ook gameplay stukjes van de Batmobile. Het geheel ziet er allemaal verdomd indrukwekkend uit.

Mocht je Rocksteady’s andere twee Batman games, Batman: Arkham Asylum en Batman: Arkham City nog niet gespeeld hebben, dan hebben we goed nieuws voor jullie. IGN Italy heeft vandaag bekend gemaakt dat er een remaster van beide games in de planning staat. Een releasedatum is nog onbekend. Ik denk dat het nu wel gezegd mag worden dat de hoeveelheid aan remasters nogal uit de hand begint te lopen, maar als het echter nieuwe projecten niet in de weg staat, heb ik weinig te klagen.

Dat was het voor het goede nieuws, want nu is het deels slechte nieuws aan de beurt. Batman: Arkham Knight stond eerst gepland voor 2 juni, maar de game is wederom uitgesteld en de nieuwe releasedatum is 23 juni geworden. Genoeg gepraat, tijd voor een indrukwekkende gameplay video, check het hieronder.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties