Batman: Return to Arkham komt 14 oktober

Een maand voor de release heeft Warner Bros de collectie Batman: Return to Arkham uitgesteld. Nu hebben we een nieuwe datum voor deze remaster.

Update:
Vandaag hebben we dan toch een nieuwe datum voor de uitgestelde Batman: Return to Arkham. Over iets meer dan een maand ligt hij in de winkel. Wil je een beetje zien hoe deze remaster het doet ten opzichte van het origineel? Check dan deze video!


Origineel bericht 28-6

Afgelopen mei kondigde Warner Bros Return to Arkham aan. Een bundel die zou bestaan uit Batman Arkham Asylum uit 2009 en Batman Arkham City uit 2011. De collectie wordt gemaakt door het Chinese Virtuous Games, en de games zijn nu gemaakt met Unreal Engine 4, maar blijkbaar is men echter op problemen gestuit. Warner Bros geeft aan een review van de game te hebben gedaan en tot de conclusie voor een uitstel is gekomen om een meer gepolijste ervaring van de game te kunnen bewerkstelligen. Vreemd is dat er geen nieuwe releasedatum van de game is gegeven, wat betekent dat de game voor onbepaalde tijd is uitgesteld. Ben je toch een beetje benieuwd geworden naar de game, check dan zeker even de trailer.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments