DC en Epic Games hebben eerder al samengewerkt in het kader van Fortnite. Deze nieuwe samenwerking draait om een variant van Batman die wel van een grapje houdt. En dan hebben we het niet over Lego Batman. Wat krijg je als je Joker en Batman kruist?

We hebben het hier over een nieuwe skin voor Fortnite. Hoewel ik het een erg goede game vind is dat nou niet iets waar ik normaal voor in de pen klim. De uitgave van de zogenaamde Batman Who Laughs skin gaat samen met de uitgave van een comic. Een op zichzelf staand verhaal, dat de titel Batman/Fortnite: Foundation draagt.

De comic is verkrijgbaar via de boekhandel of in een speciaalzaak. De prijs moet een kleine € 5,- euro bedragen. Bij het verhaal inbegrepen vind je de nieuwe skin en een paar andere Fortnite items met Batman thema, zoals een laadscherm. Koop je de skin los in de game met je V bucks dan ben je er omgerekend meer dan het dubbele voor kwijt. De items kosten je dan namelijk 1500 V bucks. Het eerder genoemde laadscherm is echter exclusief voor de comic.

Vanaf 26 oktober moet dit alles verkrijgbaar zijn. Wat mij het meest interesseert is dat er blijkbaar een karakter bestaat dat zo verknipt is als Batman en Joker samen… of heeft hij de goede eigenschappen van beiden overgenomen? De liefhebber kan mij dat vast al vertellen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments