Als fanboy kan ik dit nieuws niet voorbij laten gaan! Sommigen van ons zijn opgegroeid met allerlei soorten Batmans. Ik begon met Batman films kijken toen Michael Keaton de Batman was. Daar hebben ze nu DLC voor! 

Er blijft content uitkomen voor Batman: Arkham Knight’s season pass bezitters. Met laatst nog Batgirl: A Matter of Family, heb je nu nieuwe skins die zijn gebaseerd op Tim Burton’s Batman uit 1989! De “1989 Movie Batmobile Pack” (zie plaatje hierboven). Dit pakket is inclusief de awesome Batmobile skin!!! Geen tank-achtige Batmobile dus, maar de iconische oude Batmobile uit Batman (1989) en Batman Returns (1992). Het pakket heeft ook twee oude soundtracks van de film *nerdgasm*. Hiernaast komt er ook nog een Bat-family Skins Pack met skins van de jaren 90 Catwoman, One Year Later Robin, Arkham Origins Batman, Iconic Grey & Black Batman, jaren 70 Batman en de Original Arkham Nightwing (zie plaatje hieronder)!

bat-family-skin-pack

Vooral Robin, helemaal rechts, vind ik echt heel vet! Voor de developers zijn de skins goedkoop te maken en makkelijk te cashen. Maar elke keer juicht mijn innerlijke fanboy toch weer om de toevoeging van skins en al helemaal de Tim Burton versies! Het is hopen dat Rocksteady, de developer van de game, geen Joel Schumacher versie maakt. Dan zitten de tepels namelijk verwerkt in het pak. Voordat we weer een nieuwe #nipplegate krijgen.

Batman_Robin

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments