Voor de mensen die nog Batman: Arkham Knight willen aanschaffen binnenkort, wacht nog maar even, want er komt een completere editie aan.

Een Game of the Year editie van een spel bestaat uit de game zelf plus alle uitgebrachte DLC content. Zo’n editie krijgt Batman: Arkham Knight hopelijk ook. Het is niet zeker, want de versie staat enkel nog op Amazon Germany voor de Xbox One en PS4. We zien dat de Batman v Superman DLC er sowieso in zit (niet heel raar, het was gratis ter promotie van de film en later enkel 2 euro), maar de vraag is of alle DLC is inbegrepen. Dit is meestal wel het geval met GOTY edities. In het geval van Batman: Arkham Knight krijg je dan de DLC dat normaal in de Season Pass zou zitten. Denk aan missies met Batgirl, Catwoman, Robin, Harley Quinn en daarnaast ontzettend veel skins en extra uitdagingen.

De editie zou op 28 juli 2016 uit moeten komen en dat is best aannemelijk want zo’n editie komt meestal een jaar na release uit (Batman Arkham Knight werd in juni 2015 uitgebracht).

batman

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties