Al wordt er nog weinig bekend gemaakt over de deze maand komende Batman, is er toch wel iets te vinden op het net.

En waar anders dan in de iTunes Store want daar kan je alvast de Strategy Guide van Batman: Arkham Knight pre-orderen. Het leuke van de iStore is dat ze altijd wat ‘inhoud’ van de boeken die zij verkopen laten zien. En zo krijgen we toch weer wat informatie. Dus ik heb al mijn skills gebruikt (not) en heb deze screenshots van het net geplukt.

We lezen hierin dat er meerdere manieren zijn waarop Batman: Arkham Knight kan eindigen. Deze manieren hangen samen met het aantal side-missies die je volbrengt en hoeveel schurken je achter de tralies krijgt. Ja, je leest het goed, je kan de schurken vangen en ze bij de GCPD afleveren, natuurlijk wel nadat je ze eerst vakkundig verrot hebt geschopt.

We lezen/zien ook dat er 11 schurken in de 14 side-missies te zien zijn. Kom je aan het einde van de game dan gaat het “knightfall Protocol”in werking. Het aantal side-missies die je hebt volbracht, bepaalt welk protocol er gaat lopen en hoe het einde er dan uit gaat zien. Er wordt ook gesproken van Armored vijanden, vijanden met Stun Batons en Shields en zo te zien een nieuw soort ‘elektrische’ vijand. Ook is er een gadget genaamd: Remote Hacking Device in de game te vinden waarmee je puzzels kan oplossen.

Weer genoeg info om ons lekker te maken en ons voor te bereiden op de nieuwste Batman telg.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties