Battlefield 1 staat op het punt van uitkomen. Een game waar veel mensen naar uitkijken. Maar vraag je aan gamers welke DICE game ze nog graag zouden willen zien dan is Bad Company een veelgehoord antwoord.

De eerste Bad Company zag het levenslicht in 2008 op onder andere de Xbox 360. De game kreeg hoge scores en was bij een groot publiek erg populair. Het speelt zich af in een Euro-Aziatische setting waarbij je in de singleplayer onderdeel bent van een groep van vier soldaten. Deel 2 van deze serie speelt zich voornamelijk in Zuid-Amerika af en daar gaat het team op dezelfde voet verder. Deel 2 kende voor het eerst een co-op mode en kreeg later een zeer geprezen Vietnam uitbreiding.

15-41

Toen deze week Lars Gustavsson van DICE werd geïnterviewd over BF1 gaf hij toe dat de fans al te lang op een volgende Bad Company zitten te wachten. Het idee over een nieuwe Bad Company game blijft op de redactie rondzweven en is nog lang niet dood.

dataspill87011“Wij zijn allemaal zeer gepassioneerd over Battlefield 1 maar we zijn trots op alle Battlefield titels. Van de moderne oorlogen in Battlefield 4 en nu weer terug naar de antieke settings van Battlefield 1, voor mij als gamemaker zijn het dromen die uitkomen. De vraag of wij een Battlefield Bad Company 3 gaan doen blijft aanwezig en wie weet wat de toekomst gaat brengen. We missen Hagard en zijn team dus misschien op een dag…”

Dus de mogelijkheid dat er een volgend deel komt is niet helemaal onwaarschijnlijk.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments