Nog niet zo lang geleden werd Battlefield Bad Company 2 backward compatible. Een soort must have voor de Battlefield fans. Nu nog meer goed nieuws.

Als ik aan de Vietnamoorlog denk, dan denk ik gelijk aan Apocolypse Now. De befaamde zin “I love the smell of napalm in the morning” en de epische helicopter aanval die onder het geluid van Ritt der Walküren van Wagner nemen je mee in die wrede en onmenselijke oorlog.

Nu kan je op de Xbox One ook aan de slag in Vietnam. De uitbreiding is namelijk geheel gratis in de marketplace van Xbox op te pikken. Dit uitbreidingspakket bevat vier nieuwe multiplayer-kaarten die zijn gebaseerd op de Vietnam-oorlog. Elke kaart biedt een nieuwe gameplay-ervaring met adembenemende beelden, compleet met schuttersputjes, tunnels en ondoordringbare oerwouden vol vijanden die op de loer liggen. Als je online gaat, beschik je meteen over 15 traditionele wapens en 6 voertuigen uit deze oorlog.

Dus snel naar de store en halen maar. Je moet in de marketplace (Xbox 360 store) wel een geldig betaalmiddel hebben staan om hem te kunnen pakken. Of je start je oude Xbox 360 even op en haalt hem daar op.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments